RuBaRu
W języku Hindi RuBaRu znaczy 'twarzą w twarz'. Zapraszamy do zmierzenia się twarzą w twarz z kulinarną przygodą z kuchnią indyjską. Restauracja RuBaRu oferuje wymyślne i bogate menu tradycyjnej kuchni indyjskiej ze specjalnościami z różnych regionów.
Wszystkie dania przygotowywane są przez doświadczonych kucharzy pochodzenia nepalskiego z oryginalnych składników sprowadzanych dla Państwa prosto z Indii.
Specjalnością restauracji są dania przygotowywane w tradycyjnym, indyjskim piecu tandoor. Jagnięcina, krewetki, łosoś czy indyjski ser paneer marynowane w jogurcie z aromatycznymi przyprawami, następnie grillowane w glinianym piecu. Dzięki utrzymującej się tam wysokiej temperaturze, przyrządzane produkty pieką się bardzo szybko, dzięki temu pozostają niezwykle soczyste. Ściany glinianego pieca tandoor służą do wypiekania tradycyjnych pieczyw indyjskich.
Wszystkie dania przygotowywane są przez doświadczonych kucharzy pochodzenia nepalskiego z oryginalnych składników sprowadzanych dla Państwa prosto z Indii.
Specjalnością restauracji są dania przygotowywane w tradycyjnym, indyjskim piecu tandoor. Jagnięcina, krewetki, łosoś czy indyjski ser paneer marynowane w jogurcie z aromatycznymi przyprawami, następnie grillowane w glinianym piecu. Dzięki utrzymującej się tam wysokiej temperaturze, przyrządzane produkty pieką się bardzo szybko, dzięki temu pozostają niezwykle soczyste. Ściany glinianego pieca tandoor służą do wypiekania tradycyjnych pieczyw indyjskich.