Przejdź do treści
EBD 2020
Your official city guide to Bydgoszcz
#visitbydgoszcz

KGM - Dzika Kuchnia vol. 4: Jadalne chwasty na stół wigilijny

Gdzie?
KGM - Dzika Kuchnia vol. 4: Jadalne chwasty na stół wigilijny
Poznamy świąteczne przepisy z dzikusami, np. śledzik w zielonym ziołowo-jogurtowym sosie albo śledzik w ziołowej oliwie z miodem, cynamonem i goździkami, a na deser... "kozie bobki".

Nauczymy się też dekoracyjnie składać serwetki, by nimi ozdobić stół.

Wstęp 20 PLN
BILETY (do kupienia przed wejściem na Barce):


ZAPISY:

Mailowo: dominika.kiss-orska@mck-bydgoszcz.pl
do góry

We use cookies to facilitate the use of our services. If you do not want cookies to be saved on your hard drive, change the settings of your browser.

I understand